Esteu cansats d’utilitzar tints que us irriten el cuir cabellut? El laboratori PHYTO es reinventa amb l’alternativa al tint: PHYTO RE30!

És el resultat de sis anys d’investigació, durant els quals s’ha identificat la molècula anticanes més eficient, el pèptid RE30. Els estudis han comprovat que, després de tres mesos utilitzant Phyto RE30, el nombre de cabells blancs es redueix fins a un 30%.

El pèptid RE30 assegura una acció anticanes que ajuda a impulsar el procés de pigmentació natural dels cabells i els protegeix de la despigmentació. Es complementa amb una acció d’embelliment a partir de l’extracte de tulipa, que enforteix els cabells actuant sobre les proteïnes de la fibra capil·lar, essencials per a la seva estructura, per garantir millors connexions entre les queratines.

Es tracta, en definitiva, d’una rutina diària i senzilla que només requereix l’aplicació de vuit pulsacions repartides per tot el cuir cabellut, sec o humit. De textura lleugera i no greixosa, sense pigments colorants, sense silicones i amb un 98% d’ingredients d’origen vegetal, és una alternativa perfecta per a les persones que utilitzen tints.

Phyto RE30, i oblida’t de les canes!

Descobreix com aplicar Phyto RE30

Si tens qualsevol dubte vine a la farmàcia i t’assessorarem quin és el millor tractament per tu.

Laura Fabra
Graduada en dietètica i Nutrició