En aquesta entrada del blog volem parlar de la importància d’aplicar-se after sun després de l’exposició solar. Es pot pensar que és el mateix que fer servir la crema o la loció corporal d’ús diari, però avui us explicarem per què no és així.

Les cremes o les locions hidratants d’ús diari ens ajuden a restaurar l’equilibri hidrolipídic en funció de cada tipus de pell, però no reparen el dany que produeix el sol. L’after sun no solament ens ajuda a hidratar la pell, sinó que també la repara, la regenera, la calma i la refresca. A més, molts tenen acció antioxidant, i, per tant, retarden el fotoenvelliment. L’ús de l’after sun ens perllongarà també el bronzejat i la pell estarà més lluminosa. Així doncs, d’acord amb el que hem exposat,..

Quins són els ingredients que cal buscar en l’after sun?

En primer lloc, convé que aporti ingredients cicatritzants i antiinflamatoris, com la centella asiàtica, l’àloe vera, la camamilla, l’al·lantoïna, l’oli de coco i/o la calèndula. D’altra banda, ha de contenir ingredients hidratants, com el pantenol i l’àcid hialurònic, i antioxidants, com la vitamina E i els omega-3.

 

En aquest sentit, us recomanem…

 

Posthelios gel fondant

Repara, suavitza i restaura els lípids de la pell seca que es troba sota l’estrès de l’exposició al sol.

boton-comprar.fw

 

 

 

 

Biogel àloe vera

L’alt contingut del gel de fulles d’àloe vera (60% de gel fresc rehidratat) exerceix una acció reparadora i protectora.

boton-comprar.fw

 

 

Si tens qualsevol dubte
vine a la farmàcia i t’assessorarem