No posem en dubte que el sol és imprescindible per a la vida i per a la síntesi de vitamina D, però cal vigilar tots els efectes nocius a curt i a llarg termini que ens pot causar. Una exposició excessiva i continuada sense prendre mesures pot alterar el genoma, amb la consegüent formació de melanomes o carcinomes. Encara que associem el color de la pell bronzejada amb una bona salut, cal tenir en compte que abusar del sol provoca taques a la pell, arrugues i fins i tot cataractes, i a llarg termini, l’aparició dels temuts carcinomes.

Per evitar tots aquests efectes secundaris és MOLT IMPORTANT fer servir protecció solar cada dia, aplicada de manera freqüent i generosa.

Avui ens agradaria parlar d’algunes de les novetats que podem trobar aquest any a la farmàcia pel que fa a la protecció solar.

 

ANTHELIOS SPF 50+ PIGMENTATION

 

anthleios-pigmentation-spf-50

Protecció solar molt alta amb color d’ampli espectre (UVA + UVB). Enriquida amb Procerad, la seva fórmula ajuda a aconseguir una pell més homogènia.

Pell sensible amb risc d’hiperpigmentació provocada pels UV i la llum visible, com el melasma de l’embaràs o les taques de l’envelliment. Protecció molt alta d’ampli espectre, fotoestable enfront els raigs UVA/UVB i a la llum visible. Protecció amb SPF 50+ reforçada contra els raigs UVA (gairebé el doble d’estricta que les recomanacions europees sobre productes de protecció solar) gràcies al sistema filtrant patentat XL-Protect combinat amb Aigua Termal de La RochePosay, calmant i antioxidant.

 

ANTHELIOS SPF50+ SUN INTOLERANCE

 

Anthelios-spf-50-sun-intolerance

Protector solar per a pells intolerants al sol. Enriquit amb Neurosensina calmant.

Protector solar per a pells sensibles i amb intolerància al sol, amb tendència a al·lèrgies solars com l’erupció polimorfa lleu. XL-PROTECT per a una protecció UVA/UVB molt alta, d’ampli espectre i fotoestable. Protecció amb SPF 50+ òptima reforçada contra els raigs UVA (gairebé el doble d’estricta que les recomanacions europees sobre productes de protecció solar) gràcies al sistema filtrant patentat XL-ProtectTM combinat amb Aigua Termal de La Roche-Posay, calmant i antioxidant.

 

 

Si tens qualsevol dubte vine a la farmàcia
i t’assessorarem quin és el millor solar per tu.