Fotolia_205231032_Subscription_Monthly_M

 

Fotoprotecció oral: és necessària?

Sabem que el sol ha canviat. Cada cop és més potent, i les radiacions són més intenses i més perjudicials. Com ja hem dit en altres entrades del blog (Últimes novetats en protecció solar, Com aconseguir un bon bronzejat aquest estiu?), és el causant de milions de càncers cutanis cada any i del 80% de l’envelliment de la nostra pell. A més, s’ha vist que ens els darrers anys hi ha hagut un augment considerable de cremades solars, especialment en nens.

 

A més d’aplicar una bona crema solar que ens protegeixi des de l’exterior, és convenient prendre suplements orals que ens ajudin a preparar la nostra pell des de l’interior. La fotoprotecció oral (o suplements orals) protegeix, neutralitza i repara el dany solar. Com que actua des de l’interior, cobreix les deficiències de la crema solar i, per tant, és més homogènia i uniforme, i arriba a tota la superfície corporal (mucoses, ulls). (Més informació https://www.heliocare.es/)

Us recordem que mai es pot considerar un substitut de la fotoprotecció tòpica, i que sempre hem d’aplicar la crema abans de l’exposició solar.

 

Productes recomanats

 

Heliocare Ultra D, fotoprotección oral con vitamina D.

Avui ens agradaria parlar de l’Heliocare Ultra D. El seu ingredient principal, el Fernblock®, amb més de dues dècades d’investigació bàsica i clínica al darrere, ha demostrat eficàcia fotoimmunoprotectora, antioxidant i reparadora del dany solar. La fórmula es combina amb altres ingredients que en reforcen l’activitat antioxidant i fotoprotectora: vitamines C i E, licopè i luteïna (protector de la mucosa ocular). Està indicat per a pells amb intolerància al sol, fototipus molt clars, taques cutànies, fotoenvelliment, pells sotmeses a tractaments fotosensibilitzants, pells reactives i pells amb dany actínic. Cal ingerir una càpsula al dia durant els mesos de més exposició solar.

boton-comprar.fw

 

 


Si tens qualsevol dubte vine a la farmàcia i t’assessorarem quin és el millor tractament per tu.

Laura Fabra
Graduada en dietètica i Nutrició